Ethiopia Yirgacheffe Chelbesa

550,00 ден2.700,00 ден

Неверојатена цветна бергамот нота. Добро структуирано и балансирано со одличен полн вкус. Завршеток со длабок и долг вкус на црвени бобинки.

Ноти:Цветен бергамот – црвени бобинки
Фарма: Рејес Андреас Хернандес
Надморска височина: 2200 метри
Сорта: Vollsho, Dega
Процес: Fully Washed

*Кафето е во зрно! Доколу го сакате мелено, при нарачка напишете ни за која техника на приготвување го сакате.

SKU: ET4 Category: