Kenya Cold Brew сет

Original price was: 3.530,00 ден.Current price is: 3.100,00 ден.

Што е вклучено во сетот?

*Кафето е во зрно! Доколу го сакате мелено за cold brew, при нарачка напишете ни во забелешка.

SKU: CBB Категории ,