Colombia Hulia

550,00 ден2.700,00 ден

Перфектен пример за баланс. Интензивен вкус на лимон, смирен од долг завршен вкус на чоколадо и карамела.

Ноти: Лимон – чоколадо – карамела
Фарма:
Ла Италија
Надморска височина: 1740 метри
Сорта: Castillo
Процес: Washed

*Кафето е во зрно! Доколу го сакате мелено, при нарачка напишете ни за која техника на приготвување го сакате.

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

SKU: CO1 Категорија