Стаклен сад за cold brew 850ml

2.100,00 ден

Висококвалитетен стаклен сад за ладно цедено кафе. Кафето може да се чува во фрижидер од 8-16 часа. Сите делови од шишето може да се расклопат и да се мијат.

  • Капацитет: 850ml
SKU: SV-FT6022 Категорија