Тампер за еспресо кафемат 58mm кафеав

1.500,00 ден

Инокс тампер за еспресо за компресија на мелено кафе со еднаков притисок и мазна површина.

  • Дијаметар: 58mm
SKU: SV-FT6024 Категорија