Honduras Pozo Negro Intibuca

Сочно и слаткасто со ноти на црвени бобинки и киселост која потсетува на хибискус. Доминантен слаткаст вкус од почеток до крај кој првично асоцира на шербет.

Ноти: Црвени бобинки – Хибискус – Шербет
Фарма: Рејес Андреас Хернандес
Надморска височина: 1700 метри
Сорта: Catuai
Процес: Washed

*Кафето е во зрно! Доколу го сакате мелено, при нарачка напишете ни за која техника на приготвување го сакате.

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

SKU: HO1 Категорија