Costa Rica Anaerobic Natural

680,00 ден3.400,00 ден

Ноти: карамел, нугат, портокал, праска
Фарма:
Navarro Sesiliano
Надморска височина: 1625 метри
Сорта: Red Catuai
Процес: Anaerobic Natural

*Кафето е во зрно! Доколу го сакате мелено, при нарачка напишете ни за која техника на приготвување го сакате.

SKU: CRAN Категорија