Colombia Geisha Natural

680,00 ден3.400,00 ден

Ноти: јаболко, карамела, мед, праска, ванила
Фарма:
Villa Luciana
Надморска височина: 2200 метри
Сорта: Geisha
Процес: Natural

*Кафето е во зрно! Доколу го сакате мелено, при нарачка напишете ни за која техника на приготвување го сакате.

SKU: CO00106 Категорија