Colombia Geisha Washed

680,00 ден3.400,00 ден

Ноти: зелено јаболко, тропско овошје, хибискус, праска
Фарма:
El Obraje
Надморска височина: 2300 метри
Сорта: Geisha
Процес: Washed

*Кафето е во зрно! Доколу го сакате мелено, при нарачка напишете ни за која техника на приготвување го сакате.

SKU: CO193 Категорија