Colombia Los Monos Ciudad Bolivar

Класичен, многу чист стил. Комплексен и слоевит вкус на слатки и остри црвени овошја.

Ноти: Црвено овошје
Фарма:
Ла Пастора Еугенио Прието
Надморска височина: 1750 метри
Сорта: Colombia
Процес: Extended Natural Fermentation

*Кафето е во зрно! Доколу го сакате мелено, при нарачка напишете ни за која техника на приготвување го сакате.

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

SKU: CO2 Категорија