Costa Rica Central Valley

480,00 ден2.350,00 ден

Умерено сладок и чист вкус на свежо овошје, кафеав шеќер и лимонова трева.

Ноти: Свежо овошје – кафеав шеќер – лимонова трева
Фарма:
Алалејла
Надморска височина: 1450-1600 метри
Сорта: Catuai Bourbon
Процес: Honey

*Кафето е во зрно! Доколу го сакате мелено, при нарачка напишете ни за која техника на приготвување го сакате.

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

SKU: CR1 Категорија