Ethiopia Yirgacheffe Aricha

680,00 ден3.400,00 ден

Ноти: комплексна флорална арома, слоевита киселост, праска, слива, мандарина, карамела
Фарма:
Farm Aricha
Надморска височина: 2100 метри
Сорта: Wolisho, Dega
Процес: Washed

*Кафето е во зрно! Доколу го сакате мелено, при нарачка напишете ни за која техника на приготвување го сакате.

SKU: ETH230038 Категорија