Ethiopia Yirgacheffe Konga

Ноти: гуава, чоколада, боровница
Фарма:
Farm Konga
Надморска височина: 1925 метри
Сорта: Heirloom
Процес: Natural

*Кафето е во зрно! Доколу го сакате мелено, при нарачка напишете ни за која техника на приготвување го сакате.

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

SKU: ЕТ5 Категорија