Kenya Kirinyaga

750,00 ден3.750,00 ден

Ноти: црвена рибизла, шипка, рубарб, боровница, сува кајсија 
Фарма:
Farm Kiangoi
Надморска височина: 1800 метри
Сорта: Riru 11, Batian, SL-28
Процес: Washed

*Кафето е во зрно! Доколу го сакате мелено, при нарачка напишете ни за која техника на приготвување го сакате.

SKU: KE230264 Категорија