VBM Lollo 1 група

144.890,00 ден

Тип – LOLLO Elettronica – Автоматска (5 волуметриски копчиња)
Технологија – HX (Heat Exchange)
Систем на група – VBM – 1964 Kometa
Бојлер – 3.5 l
Вентил за пара – 1 ком.
Вентил за топла вода – 1 ком.
Грејач за филџани
Моќност – 1800W
Napon – 240V 1N
Димензии – 42cm/55cm/60cm
Тежина: 33кг.

Достапно на лагер!

Повеќе информации →

SKU: LO1GELHXNEV1 Категорија