VBM Lollo 3 групи

264.890,00 ден

Тип – LOLLO Elettronica – Автоматска (5 волуметриски копчиња)
Технологија – HX (Heat Exchange)
Систем на група – VBM – 1964 Kometa
Бојлер – 13 l
Вентил за пара – 2 ком.
Вентил за топла вода – 1 ком.
Грејач за филџани
Моќност – 5000W
Napon – 240V 1N/400V 3N
Димензии – 93cm/55cm/60cm
Тежина: 95кг.

Достапно на лагер!

Повеќе информации →

SKU: LO3GELHXNEV2 Категорија