Burundi Hayanza

500,00 ден2.450,00 ден

Лесно и светло, полно со киселкаст вкус од грозје. Специфични ноти на карамела и морско оревче кои го прават вкусот пријатно сирупест. (шеќерен)

Ноти: Грозје – карамел – морско оревче
Фарма:
Рухинга Вашинг Стејшн
Надморска височина: 1600 метри
Сорта: Bourbon
Процес: Washed

*Кафето е во зрно! Доколу го сакате мелено, при нарачка напишете ни за која техника на приготвување го сакате.

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

SKU: BUR1 Категорија