Peru Cajamarca

680,00 ден3.400,00 ден

Ноти: црна рибизла, боровница, црн чај, карамела, цветни ноти
Фарма:
Farm La Pomarosa
Надморска височина: 1850 метри
Сорта: Bourbon
Процес: Washed

*Кафето е во зрно! Доколу го сакате мелено, при нарачка напишете ни за која техника на приготвување го сакате.

SKU: PE220123 Категорија