Costa Rica Brunca La Ponderosa

Ноти: Какао, ликер од цреши, лимета, билки
Фарма:
Farm La Ponderosa
Надморска височина: 1700 метри
Сорта: Villa Sarchi
Процес: Natural

*Кафето е во зрно! Доколу го сакате мелено, при нарачка напишете ни за која техника на приготвување го сакате.

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

SKU: CR2 Категорија