Costa Rica Honey

680,00 ден3.400,00 ден

Ноти: кафеав шеќер, црна чоколада, портокал, juicy
Фарма:
Las Huakas
Надморска височина: 1400 метри
Сорта: Obata
Процес: Honey

*Кафето е во зрно! Доколу го сакате мелено, при нарачка напишете ни за која техника на приготвување го сакате.

SKU: CRH Категорија