Colombia Antioquia

680,00 ден3.400,00 ден

Ноти: хербален микс, цитрус, млечно чоколадо, зелен чај, шумски плодови
Фарма:
Farm La Camelia
Надморска височина: 1600 метри
Сорта: Castillio, Caturra
Процес: Washed

*Кафето е во зрно! Доколу го сакате мелено, при нарачка напишете ни за која техника на приготвување го сакате.

SKU: CO22075 Категорија