Costa Rica Red Honey

680,00 ден3.400,00 ден

Ноти: карамел, портокал, какао лушпи, флорални ноти
Фарма:
La Isla
Надморска височина: 1560 метри
Сорта: SL-28
Процес: Red Honey

*Кафето е во зрно! Доколу го сакате мелено, при нарачка напишете ни за која техника на приготвување го сакате.

SKU: CRRH Категорија