Indonesia West Java

550,00 ден2.750,00 ден

Ноти: сочно црешасто овојше, карамела, камилица, кајсија
Фарма:
Farm Frinsa
Надморска височина: 1400 метри
Сорта: Sigarar Utang
Процес: Washed

*Кафето е во зрно! Доколу го сакате мелено, при нарачка напишете ни за која техника на приготвување го сакате.

SKU: IO220026 Категорија