Costa Rica West Valley Yellow Honey

680,00 ден3.400,00 ден

Ноти: млечно чоколадо, праска, мед, флорални ноти
Фарма:
Eduardo Duran La Parcela
Надморска височина: 1600 метри
Сорта: Catuai
Процес: Yellow Honey

*Кафето е во зрно! Доколу го сакате мелено, при нарачка напишете ни за која техника на приготвување го сакате.

SKU: CRTWV Категорија