Peru San Ignacio El Eden

Сочен вкус на зелено јаболко, лимета, хибискус, цветни ноти. Чоколаден финиш помешан со остра цитрусна киселост.

Ноти: Зелено јаболко – лимета – хибискус – цветни ноти – чоколадо
Фарма:
Ел Пасашо Марсиал Оливерас
Надморска височина: 1750 метри
Сорта: Yellow Caturra Bourbon
Процес: Washed

*Кафето е во зрно! Доколу го сакате мелено, при нарачка напишете ни за која техника на приготвување го сакате.

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

SKU: PE1 Категорија