Costa Rica Tarrazu

680,00 ден3.400,00 ден

Ноти: сува смоква, слива, темно чоколадо, мед
Фарма:
Mora Duran Family San Isidro, Leon Cortes
Надморска височина: 1850 метри
Сорта: Caturra, Catuai
Процес: Red Honey

*Кафето е во зрно! Доколу го сакате мелено, при нарачка напишете ни за која техника на приготвување го сакате.

SKU: CRT Категорија