Costa Rica Tarrazu Anaerobic

680,00 ден3.400,00 ден

Ноти: темно чоколадо, јагода, кафеав шеќер, цитрусно овошје
Фарма:
Cafe Solis & Cordero S.A Las Flores
Надморска височина: 1650 метри
Сорта: Red Catuai
Процес: Anaerobic Natural

*Кафето е во зрно! Доколу го сакате мелено, при нарачка напишете ни за која техника на приготвување го сакате.

SKU: CRT-1 Категорија