El Saldvador Apaneca

550,00 ден2.750,00 ден

Ноти: слива, јаболка, мед, ванила
Фарма:
Farm Finca Atzumpa
Надморска височина: 1375 метри
Сорта: Bourbon
Процес: Honey

*Кафето е во зрно! Доколу го сакате мелено, при нарачка напишете ни за која техника на приготвување го сакате.

SKU: ES1 Категорија