Rwanda Gatsibo

550,00 ден2.750,00 ден

Ноти: јем од рибизла, црно шумско овошје, нектарина, црн чај
Фарма:
Farm Coffee Village
Надморска височина: 1599 метри
Сорта: Red Bourbon
Процес: Washed

*Кафето е во зрно! Доколу го сакате мелено, при нарачка напишете ни за која техника на приготвување го сакате.

SKU: RW220011 Категорија