Ethiopia Yirgacheffe Chelvesa #2

Екстра сочен и киселкаст вкус на црвено овошје, слоевит и балансиран, базиран на црн чај. Ноти на слатка праска, цреши, лимета и бобинки.

Ноти: Црн чај – праска – цреши – лимета – црвени бобинки
Фарма:
Данче Вашинг Стејшн
Надморска височина: 2200 метри
Сорта: Vollsho, Dega
Процес: Fully Washed

*Кафето е во зрно! Доколу го сакате мелено, при нарачка напишете ни за која техника на приготвување го сакате.

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

SKU: ET3 Категорија