Uganda Kasese

680,00 ден3.400,00 ден

Ноти: рибизла, црвена јаболка, шумско овошје, калинка, како
Фарма:
Farm Kihuhire
Надморска височина: 1200-1300 метри
Сорта: SL-14, SL-28
Процес: Natural

*Кафето е во зрно! Доколу го сакате мелено, при нарачка напишете ни за која техника на приготвување го сакате.

SKU: UG230422 Категорија